LifestylebyJessica

Spaghetti med fläskfilé

Något som alltid är roligt är att hitta nya recept och testa nya produkter. Det är skillnad på spaghetti och spaghetti.
Spaghetti no 12-De cecco har sedan 1886 producerat pasta i den lilla bergsby Fara San Martino i Abruzzoregionen i mellersta Italien. Det utvalda durumvetet mals till semolinamjöl i egen kvarn, balandas med friskt vatten från egen källa, pressas sakta genom bronsvalsar och torkas långsamt i svag värme. På så sätt behåller den sin doft, smak och färg och gör att pastan klibbar mindre.
Fick den i min senaste Smakbox-Matresa (men känner igen och tror att jag köpt den innan med)
 
spaghetti 002
004
Till spaghetti gjorde jag en fläskfilé,bacon, champinjoner, purjolök, sweetchilisås, soya, curry, timjan, crème fraiche
(Min vän Sofia bjöd på det sist vi träffades alla tjejkompisar)
005
Pasta klibbade inte och den vart perfekt kokt al dente och det kändes som riktig Italiensk pasta

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats