Header Image

LifestylebyJessica

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Ett litet Tips

Publicerad,

Jag tycker det är kul att dela med mig av tips  och här kommer ett köks tips =)
Gjutjärn stekpannor och gjutjärnsgrytor blir bara bättre med tiden och ju mera du använder den dessto bättre blir den.
Man behöver mycket fett i den när man steker, och man får lära sig använda den på rätt sätt och tålamod.
Nu kommer tipset på rengöring av den, ibland när man stekt kan den känns kladdig och olja och smör drar åt sig kladdig het. och någon gång i bland kan man stor rengöra den =) häll olja,salt i den ställ den på spisen sätt koka samman. Jag hade lite diskmedel i också men då är det viktigt att man smörjer in stekpannan med olja efter man hällt av det som var i. Annars är bacon super bra att steka i den ger ju av massa fett.
Jag hittade en stekpanna och en gjutjärn gryta när jag städade förrådet (trodde jag slängt dom) men dom stod där och jag har inte velat använda dom för dom känts så kladdiga av fettet men ren gjorde dom och dom vart som nya =)
052

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *